Tampilkan postingan dengan label Syahiba Saufa. Tampilkan semua postingan
Tampilkan postingan dengan label Syahiba Saufa. Tampilkan semua postingan

Senin, 20 Januari 2020

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Sun Akoni

Sun Akoni - Syahiba Saufa Hang Isun Engeti Waktu Magih Demenan Susah Seneng Disonggo Bebarengan Hang Isun Karepi Yo Mung Sesandingan S...

Sabtu, 18 Januari 2020

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Isun Lamaren

Isun Lamaren - Syahiba Saufa Isun Lamaren Yo Kakang Bangur Bakalan Myakne Sing Sungkan Yo Kakang Mlaku Bareng Mergane Riko Yo Kakang ...

Kamis, 16 Januari 2020

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Bubar Tunangan

Bubar Tunangan - Syahiba Saufa Kok Yo Gampang Ngomonge Bubar Sak Penake Karepe Dewe Opo Ora Mbok Pikir Koe Kui Lan Aku Wis Sui Tunanga...

Rabu, 15 Januari 2020

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Sewates Tunangan

Sewates Tunangan - Syahiba Saufa Sitik Ae Ku Ra Nyongko Isone Kowe Tego Medot Tresno Sing Wes Jeru Tak Roso Kari Mung Ngitung Dino Ku R...

Jumat, 03 Januari 2020

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Sahabat

Sahabat - Syahiba Saufa Wahai Sahabatku Jangan Kau Lukai Hatinya Wahai Sahabatku Jangan Kau Lukai Hatinya. Aku Tak Rela Bila Kau Sak...

Minggu, 29 Desember 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Banyune Welas

Banyune Welas - Syahiba Saufa Bengen Koyo Derese Udan Hang Nyiram Welas Awak Iki Bengen Koyo Ulan Hang Madangi Peteng Ndedete Ati Iki ...

Kamis, 26 Desember 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Tondo Welas

Tondo Welas - Syahiba Saufa Yo Mung Siji Sun Jaluk Nyang Riko Ati Nisun Tolong Ngertenono Ojo Mung Gati Ambi Wong Liyo Ambi Wong Liyo ...

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Kembang Kertas

Kembang Kertas - Syahiba Saufa Kembang Kembang Kertas Jalok Tulung Gadukeno Welas Batin Isun Yo Mung Riko Kembang Kertas Sun Titipno A...

Rabu, 25 Desember 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Kebendung Tresno (Feat Fadhil Garnuk)

Kebendung Tresno (Ft. Fadhil Garnuk) - Syahiba Saufa Keseksen Lintang Sing Ono Neng Awang Awang Kang Nyuminari Ati Nandang Kasmaran San...

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Jajal Kowe Dadi Aku

Jajal Kowe Dadi Aku - Syahiba Saufa Ojo Kowe Mikir Gampang Dadi Aku Soro Tenan Nanging Tak Kuat Kuatne Tuk Bersabar Wis Pancen Tresno...

Selasa, 10 Desember 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Sing Di Regani

Sing Di Regani - Syahiba Saufa Dieman Eman Sing Biso Disayang Sayang Sing Biso Jaluke Kelendi Awak Iki Koyo Sing Diregani Opo Tah Mu...

Kamis, 05 Desember 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa Feat James AP - Tiwas Dadi Koran

Tiwas Dadi Koran - Syahiba Saufa Ft. James AP Dudu Welas Isun Hang Ilang Ugo Osing Niat Nggo Memengan Ugo Riko Biso Nerimo Sun Gedigi ...

Jumat, 29 November 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Nyulayani

Nyulayani - Syahiba Saufa Apuo Riko Kok Saiki Tego Sing Eling Nong Bengene Padahal Riko Wis Iso Welasi Pungkase Ngeluh Ati Pungkase N...

Rabu, 20 November 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Hang Keloro

Hang Keloro - Syahiba Saufa Sampek Kapan Isun Kuwat Rino Bengi Nahan Sambat Welas Isun Mendal Wayah Riko Sesandingan Koyo Koyo Nono ...

Kamis, 14 November 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Nduweo Isin

Nduweo Isin - Syahiba Saufa Seru Sun Rasakno Lorone Ring Dodo Koyo Wis Sing Biso Isun Nak Nyepuro Sing Sepisan Iki Riko Gawe Ati Sun Ge...

Senin, 11 November 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Ojo Bosen

Ojo Bosen - Syahiba Saufa Sayang Ojo Bosen Ngancani Aku Sayang Ojo Nganti Ninggalke Aku Sak Uripmu Sak Matimu Ojo Mandek Nresnani Ak...

Jumat, 08 November 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Layang Sworo

Layang Sworo - Syahiba Saufa Layangmu Lewat Sms Hpmu Raiso Ngobati Kangenku Sworomu Lewat Telepon Gratisan Raiso Ngalahi Yen Sesandhin...

Lirik Lagu Syahiba Saufa Ft. James AP - Ojo Salah Paham

Ojo Salah Paham - Syahiba Saufa Ft. James AP Kadung Biso Milih Bangur Sun Dewekan Timbang Keloronan Keroso Dewekan Mergane Kurang Perh...

Senin, 21 Oktober 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa feat Wandra - Satu Hati Sampai Mati

Satu Hati Sampai Mati - Syahiba Saufa feat Wandra Walau Menangis Pilu Hati Ini Sayang Ku Akan Tetap Abadi Sampai Akhir Masa Kau Ku Nant...

Rabu, 16 Oktober 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Setetes Tresnamu dan Terjemahan

Setetes Tresnamu - Syahiba Saufa Mas Opo Kowe Tego Ninggal Aku Lungo Menyang Adoh Jare Ben Ku Mulyo Opo Kowe Wis Lali Anggonmu Gawe Jan...