Tampilkan postingan dengan label Susy Arzetty. Tampilkan semua postingan
Tampilkan postingan dengan label Susy Arzetty. Tampilkan semua postingan

Minggu, 08 Desember 2019

Lirik Lagu Suka Wijaya Ft. Susy Arzetty - Lanang Satria

Lanang Satria - Suka Wijaya Feat Susy Arzetty Lanang Satria Due Ati Bijaksana Gede Penerima Segala Apa Sing Ana Wadon Sejati Bisa Ngeba...

Kamis, 05 Desember 2019

Lirik Lagu Suka Wijaya Ft. Susy Arzetty - Aja Bohong

Aja Bohong - Suka Wijaya Feat Susy Arzetty Kula Takon Jawab Poma Aja Bohong Terus Terang Mumpung Lagi Langka Uwong Priben Maksude Pri...

Jumat, 29 November 2019

Lirik Lagu Suka Wijaya Ft. Susy Arzetty - Bayem Kerma

Bayem Kerma - Susy Arzetty Feat Suka Wijaya Dina Iki Wong Ayu Kakang Arep Janji Saksi Langit Wong Ayu Uga Saksi Bumi Kakang Sumpah Ora ...

Selasa, 26 November 2019

Lirik Lagu Suka Wijaya Feat Susy Arzetty - Sendal Jingjet

Sendal Jingjet - Suka Wijaya Ft. Susy Arzetty Aduh Melas Melakune Dwkan Bae Jagat Panas Gremojos Metu Kringete Sendal Jinjet Wong Ayu D...

Senin, 25 November 2019

Lirik Lagu Suka Wijaya Ft. Susy Arzetty - Ujian Rumah Tangga

Ujian Rumah Tangga - Susy Arzetty Feat Suka Wijaya Wong Wadon Diuji, Saat Kurang Segalane Wong Lanang Diuji, Saat Cukup Segalane.. La...

Kamis, 21 November 2019

Lirik Lagu Susy Arzetty - Ngraksa Kangen

Ngraksa Kangen - Susy Arzetty Inget Kakang Nitipaken Janji, Janji Pasti Bli Bakal Ngingkari.. Lawas Ngenteni Pegel Nggepeki, Kula Kalu...

Lirik Lagu Susy Arzetty - Gerimis Nangis

Gerimis Nangis - Susy Arzetty Gerimis Ati Sun Nangis Rasane Kaya Diiris Putuse Cinta Sewulan Pisahan Karo Pujaan Surate Sing Dadi Bu...

Lirik Lagu Susy Arzetty - Kelangan Emak

Kelangan Emak - Susy Arzetty Ning Sapa Sun Arep Nyangsangaken Raga Ning Endi Sun Arep Nitipaken Diri Urip Sun Kesiksa Urip Sun Sebatan...

Lirik Lagu Susy Arzetty - Diantup Kemarang (Dioncog Maru)

Diantup Kemarang (Dioncog Maru) - Susy Arzetty Senok Aja Kaget Yen Akeh Emboke Sebab Bapa Nira Laris Akeh Rabine... Sering Dioncog M...

Sabtu, 16 November 2019

Lirik Lagu Susy Arzetty - Pinter Kodek

Pinter Kodek - Susy Arzetty Yen Dipikir Pikir Wong Lanang Enake Dewek, Pantes Diarani Wong Lanang Sing Pinter Kodek.. Yen Bengi Begadan...

Lirik Lagu Susy Arzetty - Pinter Kodek

Pinter Kodek - Susy Arzetty Yen Dipikir Pikir Wong Lanang Enake Dewek, Pantes Diarani Wong Lanang Sing Pinter Kodek.. Yen Bengi Begadan...

Kamis, 14 November 2019

Lirik Lagu Susy Arzetty Ft. Suka Wijaya - Gelem Tah Beli

Gelem Tah Beli -  Susy Arzetty Ft. Suka Wijaya Sungguh Ora Disangka, Sungguh Ora Dinyana.. Yen Kang Suka Due, Rasa Tresna Ning Kula.. ...

Lirik Lagu Susy Arzetty - Wulan Keloro

Wulan Keloro - Susy Arzetty Duh Kakang Kulane Kelangan, Sedina Sewengi Kebayang.. Nakoni Serancabe Lintang, Mendi Parane, Kakang Sing ...

Lirik Lagu Susy Arzetty - Anget Anget

Anget Anget - Susy Arzetty Lamun Laki Mumet, Pingin Sing Anget-anget.. Tinggal Ngomong Bae, Apa Senjaluke.. Pingin Sing Butek, Apa ...

Selasa, 12 November 2019

Lirik Lagu Susy Arzetty - Cinta Ora Sempurna

Cinta Ora Sempurna - Susy Arzetty Cinta Asale Sing Perasaan Lirkaya Angin Nusuk Ning Badan Langka Warnane Ana Rasane Bisa Nguripi Bisa...

Lirik Lagu Susy Arzetty - Kenangan Indah

Kenangan Indah - Susy Arzetty Kenangan Indah Eaktu Semana Kisah Cinta Kula Karo Sampean Pada Senenge Pada Demene Tapi Sayang Durung An...

Lirik Lagu Susy Arzetty - Manuk Puter Geni

Manuk Puter Geni - Susy Arzetty Najan Uyah Ning Jero Laut Najan Asem Ning Duwur Lumbung Yen Takdire Wis Jodoh Pasti Bakal Kelakon Ket...

Minggu, 10 November 2019

Lirik Lagu Susy Arzetty Ft. Suka Wijaya - Dasar Males

Dasar Males - Susy Arzetty Feat Suka Wijaya Senok Susi Cobaan Gah Menea Aa Perlu Kepengen Kanda Iya Aa Ayu Bae Kanda Asal Kanda Go Rum...

Lirik Lagu Susy Arzetty - Bandot Ompong

Bandot Ompong - Susy Arzetty Wong Lanang Matane Gede Kuat Pisan Ning Sobode Pinter Enyah Enyoh Luruh Rangda Lempoh Luruh Rangda Lempo...

Lirik Lagu Susy Arzetty - Simbar Mata

Simbar Mata - Susy Arzetty Dudu Sun Mabok Kenang Saking Gantenge Dudu Sun Torog Kenang Saking Garange... Sing Gawe Ati Kula Kegemba...