Tampilkan postingan dengan label Shelly Rossi. Tampilkan semua postingan
Tampilkan postingan dengan label Shelly Rossi. Tampilkan semua postingan

Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Shelly Rossi - Kepatil Cinta

Kepatil Cinta - Shelly Rossi Blenak Mangan Blenak Turu Wong Kepatil Cinta Nembe Pisan Kula Ngalami Bli Kuat Kang Nyeseg Ning Ati Awa...

Lirik Lagu Shelly Rossi - Cingcing Teles

Cingcing Teles - Shelly Rossi Langka Udan,langka Angin Niba Tangi Karepe Dewek Ndemeni Wong Duwe Rabi Angel Arep Ndolani. Arep Cingc...

Selasa, 26 November 2019

Lirik Lagu Shelly Rossi - Kocolan Minggat

Kocolan Minggat - Shelly Rossi Mimbar Drama..rumah Tangga... Lir Umpama Wayang Sing Lagi Cerita Dorna...lagi Kesandung Cinta... Ana Pr...

Selasa, 12 November 2019

Lirik Lagu Shelly Rossi - Mabok Anggur

Mabok Anggur - Shelly Rossi Ora Puguh Sing Dijaluk Gampang Sewot Gampang Ngamuk Ngecaprak Kaya Wong Edan Bari Mabok Sempoyongan... P...

Minggu, 10 November 2019

Lirik Lagu Shelly Rossi - Kancing Betat

Kancing Betat - Shelly Rossi Wong Lanang Doyan Demenan, Gawe Pusing Pikiran.. Tingkahe Sewenang-wenang, Sering Pisan Nggawa Wong Wadon...