Tampilkan postingan dengan label Aly Zovano. Tampilkan semua postingan
Tampilkan postingan dengan label Aly Zovano. Tampilkan semua postingan

Jumat, 29 November 2019

Lirik Lagu Aly Zovano - Duren ( Duda Keren )

Duren ( Duda Keren ) - Aly Zovano Pilih Pilih Dipilih Wadon Sedunia. Tetep Langka Sing Tresna.. Langka Sing Bisa Gantiaken Rabi Kita. ...

Selasa, 26 November 2019

Lirik Lagu Aly Zovano - Gedang Mangan Gedang

Gedang Mangan Gedang - Aly Zovano Beli Ngarti Wong Lanang Jaman Saiki Kaya Alay Lebay Tapi Dudu Banci Bli Ngerti.. Bli Ngerti... Bias...

Lirik Lagu Aly Zovano - Galak Tapi Eman

Galak Tapi Eman - Aly Zovano Lambe Lambe Kukusan.. Ilat Ora Bebalung.. Ari Sewot Ora Kontrol.. Imbas..se Ning Laki... Abot Kenang Em...

Minggu, 24 November 2019

Lirik Lagu Aly Zovano - Kapok Wayuan

Kapok Wayuan - Aly Zovano Cukup Mung Pengalaman. Wis Kapok Wayuan. Anak Sing Dadi Korban. Sampe Bli Keurusan.. Nutup Lembaran Lawas....

Kamis, 21 November 2019

Lirik Lagu Aly Zovano Ft. Siti Zovano - Gentong Umes

Gentong Umes - Aly Zovano Feat Siti Zovano Duh Yayu.. Sapa Sing Bli Pengen Rumah Tanggane Ketemu Seneng Ana, Langka, Ayem.. Duh Ya...

Rabu, 20 November 2019

Lirik Lagu Aly Zovano - Menyan Kuning

Menyan Kuning - Aly Zovano Abuh Tlapukan.. Kasatan Banyu Mata.. Tangisane.. Wong Lagi Kecewa.. Bli Nyangka, Sira Tega... Menyan Kun...

Minggu, 17 November 2019

Lirik Lagu Aly Zovano - Sabrang Ceplik Sabrang Abang

Sabrang Ceplik Sabrang Abang - Aly Zovano Nangapa Sira Lunga.. Langka Kabar Lan Berita.. Sekiyen Ning Endi Sira Anane.. Kita Glati Gla...

Sabtu, 16 November 2019

Lirik Lagu Aly Zovano Ft. Siti Zovano - Jaluk Restu

Jaluk Restu - Aly Zovano Feat Siti Zovano Akhir Pencarian Cinta Wis Nemu Tambatan Batin Niat Kawin Mung Nunggu Waktu Yayu Jaluk Restu....

Kamis, 14 November 2019

Lirik Lagu Aly Zovano - Kehalang Jarak

Kehalang Jarak - Aly Zovano Nasib Cinta, Kehalang Jarak.. Yen Bli Ngerti, Bakal Retak.. Yen Bli Sabar Atine.. Godan Lan Isu, Pasti Gaw...

Lirik Lagu Aly Zovano - Watu Krikil

Watu Krikil - Aly Zovano Yen Weruh Mengkenen Emong Nrima Sira Ati Panas, Perihe Ora Kejagan Cinta Sejati, Dibales Lara Ati Dudu Jare...

Lirik Lagu Aly Zovano - Banyu Sumur

Banyu Sumur - Aly Zovano Dudu Demen Nang Ayune Dudu Ngaboti Dunyane Tapi Kasih Sayange Atine Seadem Banyu Sumur Emane Bli Keukur Set...

Lirik Lagu Aly Zovano - Bawang Kopong

Bawang Kopong - Aly Zovano Perihne Ngati Setengah Mati.. Nusuk Ning Jero Ati.. Kelara Lara Nyesek Ning Dada.. Dikadali Ning Rabi Kita....

Lirik Lagu Aly Zovano - Jodoh Ketemu Tua

Jodoh Ketemu Tua - Aly Zovano Cinta Suci Bli Bakal Mati Najan Lawas Kependem Tetep Urip Lan Subur Najan Kekubur.. Penantian Ati Sing...

Lirik Lagu Aly Zovano - Kelangan Rabi

Kelangan Rabi - Aly Zovano Cuma Kaose Sing Bisa Disawang Karo Kudunge Sing Dadi Kenangan Kita Masih Demen Sira Ninggalaken Wujud Rupan...

Lirik Lagu Aly Zovano - Sepetarangan

Sepetarangan - Aly Zovano Mending Ditusuk Sing Adepan.. Daripada Nikam Sing Guri.. Getun Baturan Sing Awit Bocah.. Bli Nyangka.. Gawe ...

Selasa, 12 November 2019

Lirik Lagu Aly Zovano - Cangkem Jukung

Cangkem Jukung - Aly Zovano Wong Wadon Mata Duitan Nggulati Bae Ning Lantaran Yen Lakine Nganggur, Mata Ngancil Meng Duwur Turu Bareng...