Kamis, 16 Januari 2020

Lirik Lagu Nella Kharisma - Ngobong Ati

Ngobong Ati - Nella Kharisma


Kuatno Isun Kuatno
Ngelakoni Urip Koyo Gedigi
Sabendino Diloro Ati
Koyo Dudu Laki Lan Rabi
Isun Lan Riko Akeh Cobane
Mulo Wong Tuwek Bener Omonge
Gulo Jowo Rasane Peru
Gudho Ciloko Akehe Sewu

Isun Sing Ngiro Bakale Koyo Gedigi
Katon Tulus Welas Tibane Ngapusi
Sampek Wong Tuwek Pesene Sing Sun Anggepi
Nyatane Bener Saiki Ngobong Ati

Kuatno Isun Kuatno
Ngelakoni Urip Koyo Gedigi
Sabendino Diloro Ati
Koyo Dudu Laki Lan Rabi

Isun Lan Riko Akeh Cobane
Mulo Wong Tuwek Bener Omonge
Gulo Jowo Rasane Peru
Gudho Ciloko Akehe Sewu

Isun Sing Ngiro Bakale Koyo Gedigi
Katon Tulus Welas Tibane Ngapusi
Sampek Wong Tuwek Pesene Sing Sun Anggepi
Nyatane Bener Saiki Ngobong Ati
Nyatane Bener Saiki Ngobong Ati, Ngobong Ati