Rabu, 15 Januari 2020

Lirik Lagu Happy Asmara - Sepine Wengi dan Terjemahan

Sepine Wengi - Happy Asmara


Cobo Sawangen
Langit Wengi Iki
Kemerlip Lintang
Nambahi Kangene Ati

Opo Ra Kelingan
Naliko Pacaran
Kowe Nate Janji
Ra Bakal Mbok Blenjani

Nanging Saiki
Kowe Ono Ngendi
Tekomu Tanpo Semayan
Lungomu Tanpo Pamitan

Neng Kene Aku Ngenteni
Sliramu Karo Dedungo
Mugo Awakmu Neng Kono Biso Bahagio

Aku Ra Bakal Dolanan
Seng Jenenge Tresno Iki
Yen Ujunge Bakalan Aku
Nandang Loro Ati
Cobo Sawangen
Langit Wengi Iki
Kemerlip Lintang
Nambahi Kangene Ati

Opo Ra Kelingan
Naliko Pacaran
Kowe Nate Janji
Ra Bakal Mbok Blenjani

Nanging Saiki
Kowe Ono Ngendi
Tekomu Tanpo Semayan
Lungomu Tanpo Pamitan

Neng Kene Aku Ngenteni
Sliramu Karo Dedungo
Mugo Awakmu Neng Kono Biso Bahagio

Aku Ra Bakal Dolanan
Seng Jenenge Tresno Iki
Yen Ujunge Bakalan Aku
Nandang Loro Ati

[Terjemahan Bahasa Indonesia:]


Coba Lihatlah
Langit Dimalam Ini
Gemerlap Bintang
Menambah Rindunya Hati

Apa Kau Lupa
Saat-saat Kita Bersama
Kau Pernah Berjanji
Tak Akan Mengingkari

Kenyataanya
Sekarang Kamu Dimana
Hadirmu Tiba-tiba
Pergimupun Seketika

Disini Aku Menunggu Dirimu
Sambil Berdoa
Semoga Kau Disana
Hidup Bahagia

Aku Tak Akan Memendam
Rasa Cinta Ini
Kalau Akhirnya
Aku Harus Sakit Hati