Sabtu, 11 Januari 2020

Lirik Lagu Eny Sagita - Mendhem Kangen

Mendhem Kangen - Eny Sagita


Abot Rasane Nandang Kangen Ati
Mergo Tresnoku Sing Gedi
Tansah Kelingan Awan Bengi

Mung Biso Telfon Marang Sliramu
Gawe Tombo Kangen Rinduku
Mergo Adoh Jarak Sliramu
Mendem Kangen Jroning Atiku
Soyo Jeru Mung Telfon Sliramu
Mendem Kangen Pengen Ketemu
Nadyan Sak Kedep Wes Marem Atiku

Mendem Kangen Jroning Atiku
Nambah Jeru Mergo Tresnoku
Mendem Kangen Pengen Ketemu
Nadyan Sedelo Wes Adem Atiku

Abot Rasane Nandang Kangen Ati
Mergo Tresnoku Sing Gedi
Tansah Kelingan Awan Bengi

Mung Biso Telfon Marang Sliramu
Gawe Tombo Kangen Rinduku
Mergo Adoh Jarak Sliramu

Mendem Kangen Jroning Atiku
Soyo Jeru Mung Telfon Sliramu
Mendem Kangen Pengen Ketemu
Nadyan Sak Kedep Wes Marem Atiku

Mendem Kangen Jroning Atiku
Nambah Jeru Mergo Tresnoku
Mendem Kangen Pengen Ketemu
Nadyan Sedelo Wes Adem Atiku
Nadyan Sedelo Wes Adem Atiku