Sabtu, 11 Januari 2020

Lirik Lagu Emily Young - Aku Tenang

Aku Tenang - Emily Young


Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase
Ra Ono Wong Liyo Sing Iso Misahake
Cukup Sliramu Gawe Atiku Tenang
Ra Bakal Ilang Mergo Kowe Sing Tak Sayang

Sumilire Angin Ndalu Iki
Kelingan Esemmu Dek Wingi
Tansah Kegowo Nganti Saiki
Ra Biso Ilang Nganti Kegowo Ngimpi
Wes Suwe Aku Ngenteni Kowe

Nganti Saiki Biso Dadi Siji
Mung Kowe Sing Purun Nompo Opo Kahananku
Matursuwun Tresnomu Mung Kanggo Aku

Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase
Ra Ono Wong Liyo Sing Iso Misahake
Cukup Sliramu Gawe Atiku Tenang
Ra Bakal Ilang Mergo Kowe Sing Tak Sayang