Selasa, 14 Januari 2020

Lirik Lagu Derradru - Kuat Pisahan

Kuat Pisahan - Derradru


Rasane Koyo Keiris
Tatu Ning Atiku
Rasane Ajur Tenan
Remuk Isi Dadaku
Aku Ming Di Apusi
Di Tukung Seko Mburi
Kowe Ngeliyo Ati

Rasane Loro Temenan
Nyuwekku Atiku
Ming Ngrasakke Kahanan
Nganti Ra Doyan Mangan
Mbiyen Wes Cinta Mati
Di Pekso Kudu Lali
Kudu Kuat Pisahan

Kok Kowe Tego Ra Meksakke Aku
Kok Kowe Tego Nglarani Atiku
Mbiyen Tau Janji Sehidup Semati
Nanging Mbok Blenjani

Begitu Dalam Ora Perasaan
Begitu Sakit Yen Aku Rasakan
Kowe Ninggal Aku Nglalekke Janjimu
Aku Iso Opo

Rasane Koyo Keiris
Tatu Ning Atiku
Rasane Ajur Tenan
Remuk Isi Dadaku
Mbiyen Wes Cinta Mati
Di Pekso Kudu Lali
Kudu Kuat Pisahan

Kok Kowe Tego Ra Meksakke Aku
Kok Kowe Tego Nglarani Atiku
Mbiyen Tau Janji Sehidup Semati
Nanging Mbok Blenjani

Begitu Dalam Ora Perasaan
Begitu Sakit Yen Aku Rasakan
Kowe Ninggal Aku Nglalekke Janjimu
Aku Iso Opo, Aku Iso Opo