Kamis, 09 Januari 2020

Lirik Lagu Ayank Andriani - Cinta Sapotong

Cinta Sapotong - Ayank Andriani


Mata Mayun Ka Abdi
Ari Pikiran Kamana
Asa Hampa Jeung Halambar
Ka Bengbat Manehna

Awak Anjeun Nyanghareup
Ari Hate Mah Nonggongan
Rasa Asih Lalumpatan
Kagupayan Batur

Jauh Jauh Tanah Ka Langit
Di Bandingkeun Ka Pungkur
Rasa Rasa Cinta Laleungit
Ka Bandring Batur

Cinta Cinta Anu Sapotong
Ninggalkeun Hampasna
Rasa Rasa Cinta Nu Endah
Kagaet Manehna

Naha Ieu Teh Gogoda
Naha Ieu Cocoba
Anu Nguji Kaagungan
Cinta Urang Duaan

Naha Ieu Kila Kila
Naha Ieu Tanda Tanda
Ngabejaan Cinta Urang
Di Ujung Jalan

Kumaha Kumaha Kumaha
Nasib Cinta Uran Kumaha
Kumaha Kumaha Kumaha
Nasib Diri Abdi