Selasa, 03 Desember 2019

Lirik Lagu Vita Alvia - Cerito Rong Ati

Cerito Rong Ati - Vita Alvia


Umpamane Sing Di Lakoni
Pastine Sing Keroso Loro
Uwes Usapen Banyune Moto
Iki Dalan Hang Apik
Kanggo Isun Lan Riko

Padahal Wis Welas
Padahal Wis Sayang
Tapi Apuo Kok Magih Kebuang
Welas Hang Sun Sandang
Seprono Seprene
Wis Rontok Leleran

Cerito Rong Ati
Hang Kudu Kepisah
Mergo Sing Nemoni Dalan
Mulo Kudu Nuruti
Wong Tuwek Riko
Hang Sing Ngrestui

Umpamane Sing Di Lakoni
Pastine Sing Keroso Loro
Uwes Usapen Banyune Moto
Iki Dalan Hang Apik
Kanggo Isun Lan Riko

Padahal Wis Welas
Padahal Wis Sayang
Tapi Apuo Kok Magih Kebuang
Welas Hang Sun Sandang
Seprono Seprene
Wis Rontok Leleran

Cerito Rong Ati
Hang Kudu Kepisah
Mergo Sing Nemoni Dalan
Mulo Kudu Nuruti
Wong Tuwek Riko
Hang Sing Ngrestui

Mulo Kudu Nuruti
Wong Tuwek Riko
Hang Sing Ngrestui