Kamis, 05 Desember 2019

Lirik Lagu Taman Jurug - Didi Kempot

Didi Kempot - Taman Jurug


Ning Kuto Solo, Muda Lan Mudi,
Ing Taman Jurug Ing Pinggir
Bengawan Solo
Muda Lan Mudi, Awan Lan Mbengi,
Do Suko-suko Nanging Ojo Ngiket
Janji
Cahyaning Bulan Nrajang
Pucuking Cemoro
Angin Kang Teko Sasat Nggowo
Gending Tresno
Banyu Bengawan Sinorot
Cahyaning Bulan
Lir Sewu Dian Alerap Nggugah
Kenangan
Ngersakne Nopo, Mung Sarwo
Ono, Ning Taman Jurug Taman
Endah Kuto Solo
Papan Kreasi, Muda Lan Mudi, Sing
Tuwo-tuwo Welinge Ojo Nganti
Lali
Ning Kuto Solo, Muda Lan Mudi,
Ing Taman Jurug Ing Pinggir
Bengawan Solo
Muda Lan Mudi, Awan Lan Mbengi,
Do Suko-suko Nanging Ojo Ngiket
Janji
Cahyaning Bulan Nrajang
Pucuking Cemoro
Angin Kang Teko Sasat Nggowo
Gending Tresno
Banyu Bengawan Sinorot
Cahyaning Bulan
Lir Sewu Dian Alerap Nggugah
Kenangan
Ngersakne Nopo, Mung Sarwo
Ono, Ning Taman Jurug Taman
Endah Kuto Solo
Papan Kreasi, Muda Lan Mudi, Sing
Tuwo-tuwo Welinge Ojo Nganti
Lali