Kamis, 05 Desember 2019

Lirik Lagu Sri Minggat - Didi Kempot

Didi Kempot - Sri Minggat


Sri, Kapan Kowe Bali
Kowe Lungo Ora Pamit Aku
Jarene Neng Pasar, Pamit Tuku Trasi
Nganti Saiki Kowe Durung Bali

Sri, Opo Kowe Lali
Janjine Sehidup Semati
Aku Ora Nyono Kowe Arep Lungo
Loro Atiku, Atiku Loro

Ndang Balio.. Sri..
Ndang Balio…o
Aku Loro Mikir Kowe
Ono Ning Endi..

Ndang Balio.. Sri..
Ndang Balio.. O
Tego Temen
Kowe Minggat Ninggal Aku

Yen Pancene Sri
Kowe Eling Aku
Ndang Balio
Aku Kangen Setengah Mati