Lirik Lagu Sopir No.1 - Didi Kempot

Didi Kempot - Sopir No.1


Pak Sopir Kondhange Yen Ngaso Mampir Ngedem Mesin Mampir Warung Langganane
Pak Kernet Ugo Ora Ketinggalan Melu Midun Ngiras Karo Ngecek Eban

Bane Opo Kempes
Kempes Opo Ora
Bane Opo Gembos Mbos,
Gembos Opo Ora

Nanging Yen Pak Sopir Siji Iki
Seje Karo Sopir Liyane
Nanging Yen Pak Sopir Siji Iki
Yen Tak Sawang Pancen Gede Tirakate

Nyopir…alon Alon…
Watone Kelakon
Nyopir…golek Pangan
Rino Wengi Direwangi Turut Ndalan

Tangan Nyekel Setir Kiwo Tengen
Sikil Ngidak Gas Lan Kopling
Sabar Tur Nerimo
Bot Abote Kanggo Nguripi Kluargo


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Sopir No.1 - Didi Kempot

Sekianlah artikel Lirik Lagu Sopir No.1 - Didi Kempot kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Lirik Lagu Sopir No.1 - Didi Kempot dengan alamat link https://www.liriklagu.site/2019/12/lirik-lagu-sopir-no1-didi-kempot.html

Subscribe to receive free email updates:

loading...