Kamis, 05 Desember 2019

Lirik Lagu Sir-Siran - Didi Kempot

Didi Kempot - Sir-Siran


Sir-siran Oey Nyenengake,
Sir-siran Oey Mumetke.

Tak Ceritakke
Atine Wong Sing Lagi Kasmaran
Sabendino Karep Ati
Pengen Sesandhingan

Ora Perduli
Pengen Nyanding Kudu Nyabrang Kali
Penting Ketemu
Ndadek'ake Senenging Ati

Oleh Wae Sir-siran
Ojo Nganti Salah Dalan
Ojo Keno Panggodha
Sing Neko Neko

Sir-siran Eling Wanci
Ojo Nganti Tengah Wengi
Mergo Yen Wengi
Ngono Biso Mbilaheni Hi Hi

Sir-siran Oey Nyenengake,
Sir-siran Oey Mumetke.

Oleh Wae Sir-siran
Ojo Nganti Salah Dalan
Ojo Keno Panggodha
Sing Neko Neko

Sir-siran Eling Wanci
Ojo Nganti Tengah Wengi
Mergo Yen Wengi
Ngono Biso Mbilaheni Hi Hi

Sir-siran Oey Nyenengake,
Sir-siran Oey Mumetke.
Sir-siran Oey Nyenengake,