Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Shelly Rossi - Kepatil Cinta

Kepatil Cinta - Shelly Rossi


Blenak Mangan Blenak Turu
Wong Kepatil Cinta
Nembe Pisan Kula Ngalami
Bli Kuat Kang Nyeseg Ning Ati

Awan Kula Kelangan
Bengine Kelingan
Katon Bae Kaya Ning Iringan
Pengene Kang Barengan Bae

Nggrentese Sedih Ning Ati
Kuwayang Lamon Sampe Beli Dadi Sawiji

Landepe Wisa Cinta Sampean
Nanceb Ning Jero Dada
Gawe Kula Nelangsa
Kula Dadi Sengsara Kepatil Cinta

Awan Kula Kelangan
Bengine Kelingan
Katon Bae Kaya Ning Iringan
Pengene Kang Barengan Bae

Nggrentese Sedih Ning Ati
Kuwayang Lamon Sampe Beli Dadi Sawiji

Landepe Wisa Cinta Sampean
Nanceb Ning Jero Dada
Gawe Kula Nelangsa
Kula Dadi Sengsara Kepatil Cinta

Blenak Mangan Blenak Turu
Wong Kepatil Cinta
Nembe Pisan Kula Ngalami
Bli Kuat Kang Nyeseg Ning Ati

Awan Kula Kelangan
Bengine Kelingan
Katon Bae Kaya Ning Iringan
Pengene Kang Barengan Bae