Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Shelly Rossi - Cingcing Teles

Cingcing Teles - Shelly Rossi


Langka Udan,langka Angin
Niba Tangi Karepe Dewek
Ndemeni Wong Duwe Rabi
Angel Arep Ndolani.

Arep Cingcing-cingcing Teles
Mending Adus Sekalian
Kepalang Tanggung Gayae
Tek Tunggu Kapan Dudane

Langka Nista Brajatumama
Wong Demen Pastine Maksa
Senajan Di Pager Waja
Bli Bakal~mundur Sing Laga

Kaya Langka Lanang Sejene
Demene Ning Sampean Bae
Angel Pisan Ngilangakene
Sayange Ana Sing Due...

Arep Cingcing-cingcing Teles
Mending Adus Sekalian
Kepalang Tanggung Gayae
Tek Tunggu Kapan Dudane..

Langka Nista Brajatumama
Wong Demen Pastine Maksa
Senajan Di Pager Waja
Bli Bakal~mundur Sing Laga

Kaya Langka Lanang Sejene
Demene Ning Sampean Bae
Angel Pisan Ngilangakene
Sayange Ana Sing Due...

Langka Udan,langka Angin
Niba Tangi Karepe Dewek
Ndemeni Wong Duwe Rabi
Angel Arep Ndolani..