Kamis, 05 Desember 2019

Lirik Lagu Sentir Lengo Potro - Didi Kempot

Didi Kempot - Sentir Lengo Potro


Buukak, Warunge Wis Dibuukak)

Warunge Dibuka (Byak)
Ditoto Sendok Cangkire
Panas Kebul Kebul
Advertiser

Nyamleng Tenan Wedang Rondene

Peteng Rememng Remeng
Manis Manis Pelayane
Sentir Lengo Potro
Ngesir Ora Biso Nggowo

Esemane Bakule Gawe Bingung Atiku
Lirikane Duh Aduh Njalari Mriang Awakku
Iki Piye, Iki Piye, Iki Piye, (Iki Iki Piye)
Sentir Lengo Potro Sing Dipikir Kok Ora Rumongso

(Buukak, Warunge Wis Dibuukak)

Warunge Dibuka (Byak)
Ditoto Sendok Cangkire
Panas Kebul Kebul
Nyamleng Tenan Wedang Rondene