Kamis, 05 Desember 2019

Lirik Lagu Semrawut - Didi Kempot

Didi Kempot - Semrawut


Senajan Tak Slimur, Ngedem-ngedem Ati
Durung Biso Tentrem, Tekane Saiki
Pancen Uwis Suwe, Nggonmu Cidro Janji
Aku Gelo, Gelaku Tekan Saiki

Yen Tak Terusake, Gek Kudu Kepiye
Nyatane Sliramu, Bedo Uwis Seje
Saiki Wis Malih, Putih Dadi Ireng

Koyo Wong Liyo, Senajan Urip Isih Bareng

Mbuh Nganti Kapan, Aku Ora Ngerti
Nglalekake Nggonmu Gawe Loro Ati

Mbuh Nganti Kapan, Aku Ora Ngerti
Nggonku Ngrasaake Laraning Ati

Uwan Sing Ning Rambut, Ra Biso Dietung
Sumpah Nganti Seprene, Aku Isih Getun
Saben Mapan Turu, Atiku Semrawut
Pingin Lali, Seprene Mung Tansah Emut