Kamis, 05 Desember 2019

Lirik Lagu Selingkuh - Didi Kempot

Didi Kempot - Selingkuh


Pacarku Tresnanono Aku
Koyo Tresno Sing Neng Atiku
Pacarku Yen Kowe Seneng Aku
Senengo Terus Ning Uripku
Nanging Kowe Kok Selingkuh
Nanging Kowe Kok Selingkuh

Pacarku Ngertio Karepku
Koyo Ngerti Sing Ning Atiku
Pacarku Ojo Lali Aku
Nganti Sak Ilange Nyawaku
Nanging Kowe Kok Selingkuh
Nanging Kowe Kok Selingkuh

Katanya Cinta, Kok Kowe Selingkuh
Umpomo Bulan, Umpomo Lintang, Ngerti Sak Kabehe
Mesti Gelem Crito Sak Nyatane
Umpomo Bulan, Umpomo Lintang, Cedak Melu Ngrasani
Mesti Tresnamu Ra Bakal Lali
Pacarku Ngertio Karepku

Koyo Ngerti Sing Ning Atiku
Pacarku Ojo Lali Aku
Nganti Sak Ilange Nyawaku
Nanging Kowe Kok Selingkuh
Nanging Kowe Kok Selingkuh