Kamis, 05 Desember 2019

Lirik Lagu Seketan Ewu - Didi Kempot

Didi Kempot - Seketan Ewu


Duwit Palsu Mas, Seketan Ewu
Kanggo Tuku, Yo Ora Payu
Gampang Luntur, Yen Keno Banyu
Ora Bedo, Koyo Tresnamu [mosoookk]

Sorry Saja Mas, Aku Tak Mau
Aku Emoh, Nompo Kayamu

Wani Luwih, Ngempet Ngelihku
Timbang Mumet, Mikir Tresnamu

Limo Enole Papat, Nyawang Bondho Aku Ra Sulap
Limo Enole Papat, Pilih Mlarat Timbang Kuwalat
Pinter

Duwit Palsu Mas, Seketan Ewu
Kanggo Tuku, Yo Ora Payu
Gampang Luntur, Yen Keno Banyu
Ora Bedo, Koyo Tresnamu

Aku Emoh [duwitmu], Aku Emoh [dompetmu]
Pek'en Kabeh, Ijolono Ayumu
Aku Emoh [bandamu], Aku Emoh [donyamu]
Pek'en Kabeh Yo Nduk Yo, Manuto Karo Aku

Duwit Palsu Mas, Seketan Ewu
Kanggo Tuku, Yo Ora Payu
Gampang Luntur, Yen Keno Banyu
Ora Bedo, Koyo Tresnamu