Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu A Rohim - Di Jobrag Mertua

Di Jobrag Mertua - A Rohim


Panas Perih...
Ati Kaya Di Irisi...
Banyu Mata Netes Sampe Campur Getih...
Panas Perih
Ati Kaya Di Irisi
Raga Urip Jiwane Rasa Wis Mati
Rabi Edan Lanang Mertua Ngongkon Pegatan

Apa Wis Klalen Waktu Nembe Kekawinan
Urip Susah Sengsara Nangis Barengan
Kien Ngrasa Hebat Ning Laki Wani Khianat

Suun Muji Karo Kang Maha Suci
Munajat Karo Sing Due Jagat...
Arep Sambat Sambat Ning Sapa Mama Mimi
Wis Ninggal Dunya Wis Ninggal Dunyaa..

Kedung Gambiran
Mengulon Marani Talun
Aja Kadiran Mbokatan Mengkone Getun...

Ning Laki Wani Sebangsat Rong Bangsat
Sekeparat Rong Keparat
Ngaku Sira Di Perwasa
Sampe Kita Dijobrag Mertuaa...
Dijobrag Mertuaa....

Kedokan Gabus Kdungjati Desa Sumbon
Kadiran Bagus Karo Laki Kosi Sombong.

Apa Wes Klalen Waktu Nembe Kekawinan
Urip Susah Sengsara Nangis Barengan
Kien Ngrasa Hebat Ning Laki Wani Hianti

Suun Muji Karo Kang Maha Suci
Munajat Karo Sing Due Jag
Arep Sambat Sambat Ning Sapa
Mama Mimi Wis Ninggal Dunya
Wis Ninggal Dunya.....

Kedung Gambiran Mengulon Marani Talun
Aja Kadiran Bokatan Mengkone Getun...

Ning Laki Wani Sebangsat Rong Bangsat
Sekeparat Rong Keparat
Ngaku Sira Di Perwasa
Sampe Kita Di Jobrag Mertua
Di Jobrag Mertuaa....

Kedokan Gabus Kedungjati Desa Sumbon
Kadiran Bagus Karo Laki Kosi Sombong..

Panas Perih Ati Kaya Di Irisi
Raga Urip Jiwane Rasa Wis Mati
Rabi Edan Lanang Mertua Ngongkon Pegatan