Kamis, 05 Desember 2019

Lirik Lagu Pom Bensin - Didi Kempot

Didi Kempot - Pom Bensin


Saking Solo Tugu Lilin Menggok Ngiwo
Neng Juwiring Mbiyen Kowe Karo Sopo
Pom Bensin Daleman Sing Dadi Kenangan
Naliko Wong Loro Ngiyup Kodanan

Jangkrik Ngerik Ngelingke Kowe Sing Lali
Ra Tak Nyono Tegane Cidro Ing Janji
Atiku Kecelik Aku Mbok Apusi
Seprene Rasane Loro Neng Ati

Rasane Koyo Oncat Nyowo Iki
Mripatku Ngerti Dewe Sing Ngonangi
Rasane Pingin Njerit Batin Iki
Koyo Ngene Rasane Wong Diapusi

Saking Solo Tugu Lilin Menggok Ngiwo
Neng Juwiring Mbiyen Kowe Karo Sopo
Pom Bensin Daleman Sing Dadi Kenangan
Naliko Wong Loro Ngiyup Kodanan

Jangkrik Ngerik Ngelingke Kowe Sing Lali
Ra Tak Nyono Tegane Cidro Ing Janji
Atiku Kecelik Aku Mbok Apusi
Seprene Rasane Loro Neng Ati

Rasane Koyo Oncat Nyowo Iki
Mripatku Ngerti Dewe Sing Ngonangi
Rasane Pingin Njerit Batin Iki
Koyo Ngene Rasane Wong Diapusi

Rasane Koyo Oncat Nyowo Iki
Mripatku Ngerti Dewe Sing Ngonangi
Rasane Pingin Njerit Batin Iki
Koyo Ngene Rasane Wong Diapusi
Koyo Ngene Rasane Wong Diapusi