Kamis, 05 Desember 2019

Lirik Lagu Pitik Lomo - Didi Kempot

Didi Kempot - Pitik Lomo


Mas Mbok Jangan Begitu
Ojo Grusa Grusu
Malu Ah Malu Mas
Yen Ngerti Koncoku Malu Malu

Dik Nyedako Aku
Ojo Mloya Mlayu
Terus Nglimpeke Aku
Tak Lelo Ledung
Gandrung Aku Gandrung
Senajan Kowe Wong Kampung

Iwak Ingkung Mas Jago Wareng
Aku Isih Seneng Urip Ijen
Iwak Ingkung Dik Dodone Mentok
Wis Pantese Wong Lanang Gandrung Wong Wedok

Iwak Ingkung Mas Kanggo Bancakan
Aku Iki Durung Wani Pacaran
Iwak Ingkung Dik Pitike Kampung
Laganono Atiku Sing Nandang Wuyung

Go Wareng Bertik Kampung
Jago Wareng Nguber Uber Pitik Kampung
Kang Mas Herman O He Sing Bagus Rupane
Opo Kowe Tetep Kelingan Aku
Kangmas Herman O He Sing Becik Atine
Opo Kowe Pancen Tresno Aku

Bagus Rupamu Becik Atimu
Iku Sing Nggawe Tresno Neng Ati
Ojo Lali Karo Ali Ali
Tondo Tresno Nganti Tekane Pati
Lirikcampursarinan.blogspot.com

Kangmas Herman O He
Sing Bagus Rupane
Ojo Nganti Kowe Mblenjangi Janji

Wulandari Sing Koyo Widodhari
Kangmas Herman Ra Bakal Biso Lali