Kamis, 05 Desember 2019

Lirik Lagu Perahu Layar - Didi Kempot

Didi Kempot - Perahu Layar


Yo Konco Ning Nggisik Gembiro
Alerap Lerap Banyune Segoro

Angliyak Numpak Prau Layar
Ing Dino Minggu Keh Pariwisoto

Galo Praune Wis Nengah
Byak Byuk Byak Banyu Binelah
Ora Jemu Jemu Karo Mesem Ngguyu
Ngilangake Roso Lungkrah Lesu

Adik Njawil Mas
Jebul Wis Sore
Witing Kalopo Katon Ngawe Awe
Prayogane Becik Balik Wae
Dene Sesuk Esuk
Tumandang Nyambut Gawe