Kamis, 05 Desember 2019

Lirik Lagu Penyiar Radio - Didi Kempot

Didi Kempot - Penyiar Radio


Suaramu, Pancen Penak, Dirungo'ke
Gawe Seneng, Uwong Sing Podo, Mirengke
Suaramu, Ora Biso, Dilale'ke
Senajan, Aku Mung Krungu Suarane.

Penyiar Radio Aku, Matur Nuwun Karo Kowe
Suaramu Kuwi Pancen, Nyenengake.
Penyiar Radio Aku, Sabendino Ngrungo'ake
Suaramu Ora Biso, Dilale'ake.

Suaramu, Pancen Penak, Dirungo'ke
Gawe Seneng, Uwong Sing Podo, Mirengke
Suaramu, Ora Biso, Dilale'ke
Senajan, Aku Mung Krungu Suarane.

Penyiar Radio Aku, Matur Nuwun Karo Kowe
Suaramu Kuwi Pancen, Nyenengake.
Penyiar Radio Aku, Sabendino Ngrungo'ake
Suaramu Ora Biso, Dilale'ake.

Penyiar Radio Aku, Matur Nuwun Karo Kowe
Suaramu Kuwi Pancen, Nyenengake.
Penyiar Radio Aku, Sabendino Ngrungo'ake
Suaramu Ora Biso, Dilale'ake.
Suaramu Ora Biso, Dilale'ake.