Lirik Lagu Padang Bulan - Didi Kempot

Didi Kempot - Padang Bulan


Endahing Malem Minggu Iki,
Lintang Rembulan Nabyor Cahyane,
Tak Sawang Koyo, Esem Lan Ngguyumu
Naliko Jaman Semono

Ning Tlah Karam Iki,tetembangan Janji
Tresno Kang Sawiji, Tumeket Ning Ati

Limang Sasi Seprening Iki,
Tuhu Setyo Aku Ngenteni,
Koyo Thethukulan,ing Mongso Ketigo
Ngenteni Tumetese Udan..

Rino Dadi Wengi, Wengi Dadi Sepi
Turu Datan Ngimpi, Sedih Ati Iki

Oh Mbulan Gede, Tulungen Aku
Gawakno Kangenku Kanggo Slirane

Oh Lintang Luku,gawakno Mlayu
Kangen Atiku, Kepengen Ketemu

Limang Sasi Seprening Iki,
Tuhu Setyo Aku Ngenteni,
Koyo Thethukulan,ing Mongso Ketigo
Ngenteni Tumetese Udan..

Rino Dadi Wengi, Wengi Dadi Sepi
Turu Datan Ngimpi, Sedih Ati Iki
Oh Mbulan Gede, Tulungen Atiku
Gawakno Kangenku Kanggo Slirane
Oh Lintang Luku,gawakno Mlayu
Kangen Atiku, Kepengen Ketemu..

Oh Mbulan Gede, Tulungen Atiku
Gawakno Kangenku Kanggo Slirane
Oh Lintang Luku,gawakno Mlayu

Kangen Atiku, Kepengen Ketemu
Kangen Atiku, Kepengen Ketemu


Demikianlah Artikel Lirik Lagu Padang Bulan - Didi Kempot

Sekianlah artikel Lirik Lagu Padang Bulan - Didi Kempot kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Lirik Lagu Padang Bulan - Didi Kempot dengan alamat link https://www.liriklagu.site/2019/12/lirik-lagu-padang-bulan-didi-kempot.html

Subscribe to receive free email updates:

loading...