Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Ono Opo Awakmu - Didi Kempot

Didi Kempot - Ono Opo Awakmu


Yo Wis Mesakno Aku
Salah Lan Luputku
Neng Ojo Mung Tansah Mbisu
Gek Opo Salah Ku

Neng Ngopo Sifatku
Neng Ngopo Khilafku
Neng Ngopo Tresnaku
Lan Roso Kangenku

Yo Wis Lale'no Aku
Kepiye Karepmu
Sengaja Ra Iso Lali
Tresnaku Neng Ati

Neng Ngopo Sifatku
Neng Ngopo Khilafku
Neng Ngopo Tresnaku
Lan Roso Kangenku

Wengi Seng Sepi
Opo Kowe Ngerti
Rasa Neng Ati
Nganti Seprene
Langengene Ngopo
Kowe Trus Bedo
Ono Opo Awakmu

Yo Mung Wengi
Seng Iso Ngerti
Rasa Neng Ati
Nganti Seprene
Langengene Ngopo
Kowe Trus Bedo
Ono Opo Awakmu