Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Ojo Sujono - Didi Kempot

Didi Kempot - Ojo Sujono


Aku Wis Ngaku Salah
Kondho Sa Nyatane
Soko Ati Ora Mung Ono Lambe
Geni Sing Neng Ati
Enggal Di Sirami Yo Ben Adhem
Koyo Dhek Wingi...

Mbok Wis Ojo Sujono
Ojo Nyikso Rogo
Tresno Kuwi Mesthi Ono Godho
Mowo Sing Neng Dhodho
Engal Di Leremno
Yon Ben Tentrem Koyo Dhek Semono

Ronce Ronce
Melati Benange Lawe
Pupus Klopo
Tansyah Ngelingke...
Nganti Tuwo Aku Esih Tresno Kowe
Snajan Ono Godho Sepira Akehe