Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Ojo Lamis - Didi Kempot

Didi Kempot - Ojo Lamis


Wis Sakmestine Ati Iki Nelongso
Wong Seng Tak Tresnani Mblenjani Janji
Opo Ora Eling Naliko Semono
Kebak Kembang Wangi Jroning Dodo

Kepiye Maneh Iki Pancen Nasibku
Kudu Nandang Loro Kaya Mengkene
Remok Ati Iki Yen Eling Janjine
Ora Ngiro Jebulmu Lamis Wae

Gek Opo Salah Awakku Iki
Kowe Nganti Tego Mblenjani Janji
Opo Mergo Kahanan Uripku Iki
Mlerat Bondo Seje Karo Uripmu

Aku Nelongso Mergo Kebacut Tresno
Ora Ngiro Seikine Cidro
Kepiye Maneh Iki Pancen Nasibku
Kudu Nandang Loro Kaya Mengkene

Remok Ati Iki Yen Eling Janjine
Ora Ngiro Jebulmu Lamis Wae
Gek Opo Salah Awakku Iki
Kowe Nganti Tego Mblenjani Janji

Opo Mergo Kahanan Uripku Iki
Mlerat Bondo Seje Karo Uripmu
Aku Nelongso Mergo Kebacut Tresno
Ora Ngiro Seikine Cidro