Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Ojo Lali - Didi Kempot

Didi Kempot - Ojo Lali


Ora Iso Karepe Dewe
Kabeh Ono Aturnne
Yen Pengen Urip Karepe Dewe
Manggono Ning Alas Dewe
Jajalo
Raksano

Uripe Manungso
Becik Be Brayan Tepo Sliro
Yen Arep Mulyo Sumeleh Ke Ati
Ora Usah Gumum
Karo Gilape Ndoyo

Ojo Lali Sopo Kowe
Soko Ngendi Anggongmu Asale
Ojo Lali Kudu Eling
Ojo Dumeh Yen Ora Gelem Keweleh