Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Nunut Ngiyup - Didi Kempot

Didi Kempot - Nunut Ngiyup


Nunut Ngiyup, Kulo Nunut Ngiyup
Udan Lali Ra Nggowo Payung
Teng Tritis Kulo Nggih Purun
Teng Emper Kulo Nggih Purun
Sak Derenge Matur Nuwun

Nunut Leren, Kulo Nunut Leren
Ajeng Mantuk Sampun Kewengen
Udane Ra Leren Leren
Banyune Netes Ning Genteng
Leren Kulo Nunut Leren

Langite Peteng Ndedet
Howone Adem Banget
Mbok Kulo Dijak Mlebet
Kersane Tambah Anget

Semarang Kaline Banjir
Arep Nyabrang Wedi Kintir
Nopo Kulo Angsal Mampir
Kentongan Ampun Dititir

Kali Cilik Niku Kalen
Jaman Cilik Konco Langen
Nopo Sampean Kesupen
Kulo Badhe Nderek Leren

Nunut Leren, Kulo Nunut Leren
Ajeng Mantuk Sampun Kewengen
Udane Ra Leren Leren
Banyune Netes Ning Genteng
Leren Kulo Nunut Leren

Nunut Ngiyup, Kulo Nunut Ngiyup
Udan Lali Ra Nggowo Payung
Teng Tritis Kulo Nggih Purun
Teng Emper Kulo Nggih Purun
Sak Derenge Matur Nuwun

Nunut Leren, Kulo Nunut Leren
Ajeng Mantuk Sampun Kewengen
Udane Ra Leren Leren
Banyune Netes Ning Genteng
Leren Kulo Nunut Leren

Langite Peteng Ndedet
Howone Adem Banget
Mbok Kulo Dijak Mlebet
Kersane Tambah Anget

Semarang Kaline Banjir
Arep Nyabrang Wedi Kintir
Nopo Kulo Angsal Mampir
Kentongan Ampun Dititir

Kali Cilik Niku Kalen
Jaman Cilik Konco Langen
Nopo Sampean Kesupen
Kulo Badhe Nderek Leren

Nunut Leren, Kulo Nunut Leren
Ajeng Mantuk Sampun Kewengen
Udane Ra Leren Leren
Banyune Netes Ning Genteng
Leren Kulo Nunut Leren