Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Njaluk Tombo - Didi Kempot

Didi Kempot - Njaluk Tombo


Sri, Aku Loro
Aku Rene, Aku Arep Njaluk Tombo
Sri, Aku Loro
Loro Kangen, Arep Mbok Tambani Opo

Pengen Merem Ora Biso Merem

Jroning Ati Rasane Mung Kangen, Kowe

Naliko Aku Biyen Karo Kowe
Rasane Aduh Senenge
Naliko Biyen Turu Karo Kowe
Anget, Ra Ono Adheme

Sri, Aku Kapok
Wis Ra Wani Ngapusi Karo Sliramu
Sri.i.i.i.i., Aku Wedi
Ngapuranen Salahku Iki

Pengen Merem Ora Biso Merem
Jroning Ati Rasane Mung Kangen, Kowe
Naliko Aku Biyen Karo Kowe
Rasane Aduh Senenge

Naliko Aku Biyen Karo Kowe
Rasane Aduh Senenge
Naliko Biyen Turu Karo Kowe
Anget, Ra Ono Adheme

Anget, Ra Ono Adheme
Anget, Ra Ono Adheme
Anget, Ra Ono Adheme
Anget, Ra Ono Adheme