Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Nglimpe - Didi Kempot

Didi Kempot - Nglimpe


Ora Cukup Yen Mung Njaluk Ngapuro
Bebasan Nangiso Nganti Sedino
Nadyan Mung Sedelo Nggonmu Gawe Aku Gelo
Nganti Seprene Mung Tansah Kato Ning Moto

Wis Ngerti Kowe Kuwi Duwekku
Sawangen Cincin Sing Ono Drijimu
Tegane Sliramu Ngliyo Nglimpekake Aku
Andum Tresno Ceto Ono Ing Ngarepku

Rumangsaku Wis Bener Pilihanku
Rumangsaku Sliramu Setyo Lan Tuhu
Rumangsaku Yo Mung Aku Sisihanmu
Ning Nyatane Kowe Ngliyo Nglimpe Aku

Wewe Kedanan Setan
Weke Konco Nekat Dipangan
Ono Wong Liyo Sing Gawe Aku Sujono
Kowe Kepincut Setan Sing Gawe Memolo

Ora Cukup Yen Mung Njaluk Ngapuro
Bebasan Nangiso Nganti Sedino
Nadyan Mung Sedelo Nggonmu Gawe Aku Gelo
Nganti Seprene Mung Tansah Kato Ning Moto

Rumangsaku Wis Bener Pilihanku
Rumangsaku Sliramu Setyo Lan Tuhu
Rumangsaku Yo Mung Aku Sisihanmu
Ning Nyatane Kowe Ngliyo Nglimpe Aku

Wewe Kedanan Setan
Weke Konco Nekat Dipangan
Ono Wong Liyo Sing Gawe Aku Sujono
Kowe Kepincut Setan Sing Gawe Memolo

Wis Ngerti, Kowe Kuwi Duwekku
Sawangen Cincin Sing Ono Drijimu
Tegane Sliramu Ngliyo Nglimpekake Aku
Andum Tresno Ceto Ono Ing Ngarepku