Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Nginepo Jeporo - Didi Kempot

Didi Kempot - Nginepo Jeporo


Nginepo Neng Kene Sewengi Wae,
Nuruti Atiku Sing Kangen Kowe
Nginepo Neng Kene Sedelo Wae,
Nuruti Atiku Sing Tresno Kowe..

Elingo Jaman Semono Neng Pinggiring Segoro
Neng Kene Naliko Udan Sedino..

(*)
Nginepo Neng Kene Sewengi Wae,
Muliho Nganti Njedhule Srengenge
Nginepo Neng Kene Sedelo Wae,
S'najan Mung Ngimpi Wis Marem Rasane..

(#)
Biso Nggo Tombo Kangen Seprono Nganti Seprene
Neng Jeporo Aku Mbok Tinggal Dewe...

[interlude]

Reff:
Padhange Mbulan Kalingan Mendhung,
Biyen Sayang Saiki Kok Gawe Bingung
Neng Pantai Bandengan Kutho Jeporo,
Biyen Neng Kono Kowe Tau Janji Opo..

Nginepo Neng Kene Sewengi Wae,
Muliho Nganti Njedhule Srengenge
Nginepo Neng Kene Sedelo Wae,
S'najan Mung Ngimpi Wis Marem Rasane..

Biso Nggo Tombo Kangen Seprono Nganti Seprene
Neng Jeporo Aku Mbok Tinggal Dewe...

[interlude]
Kembali Ke: (*), (#)
[interlude]
Kembali Ke: Reff