Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Nagih Janji - Didi Kempot

Didi Kempot - Nagih Janji


Udan Eluh Tumetes Ing Wayah Wengi
Kroso Trenyuh Rasane Atiku Iki
Iki Tenan Opo Yo Mung Ono Ngimpi
Ra Tak Nyono Sliramu Kok Krosoo Bali

Ora Salah Yen Sliramu Nagih Janji
Mung Tekamu Kok Yo Ora Wingi-wingi
Aku Bungah Neng Kudu Kepiye Iki
Saikine Aku Uwes Entuk Ganti

Wes Ono Sisihanku Seng Klebu Jroning Atiku
Sak Suwene Sliramu Ninggalke Aku
Ojo Kok Salahke Aku, Ojo Nesu Karo Aku
Wong Tuaku Wes Kebacut Entuk Mantu

Ora Salah Yen Sliramu Nagih Janji
Mung Tekamu Kog Yo Ora Wingi- Wingi
Aku Bungah Neng Kudu Kepiye Iki
Saikine Aku Uwes Entuk Ganti

Udan Eluh Tumetes Ing Wayah Wengi
Kroso Trenyuh Rasane Atiku Iki
Iki Tenan Opo Yo Mung Ono Ngimpi
Ra Tak Nyono Sliramu Kok Krosoo Bali

Ora Salah Yen Sliramu Nagih Janji
Mung Tekamu Kok Yo Ora Wingi-wingi
Aku Bungah Neng Kudu Kepiye Iki
Saikine Aku Uwes Entuk Ganti

Wes Ono Sisihanku Seng Klebu Jroning Atiku
Sak Suwene Sliramu Ninggalke Aku
Ojo Kok Salahke Aku, Ojo Nesu Karo Aku
Wong Tuaku Wes Kebacut Entuk Mantu

Ora Salah Yen Sliramu Nagih Janji
Mung Tekamu Kog Yo Ora Wingi- Wingi
Aku Bungah Neng Kudu Kepiye Iki
Saikine Aku Uwes Entuk Ganti

Saikine Aki Uwes Entuk Ganti