Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Muliho - Didi Kempot

Muliho - Didi Kempot


Muliho
Aku Wis Moh Nompo
Tekamu Mung Gawe Aku Gelo

Sumpah Aku Wegah
Nompo Kowe Sing Wis Salah

Ojo Nganti Nekta Mlebu Neng Ngomah

Tekamu
Wis Ra Tak Karepke

Enggal Lunggo Ojo Neng Kene

Aku Durung Lali
Nganti Tekan Sakiki
Durung Garing Laraku Sing Kok Takoni

Or Mung Krungu
Sing Nyawang Dewe Mripatku
Ora Mung Crito
Aku Dewe Ngerti Nyoto

Ora Mung Gelo
Bareng Ngerti Kowe Cidro
Ora Mung Loro
Mati Wae Aku Lilo

Mari Durung Suwe
Nggonku Nglalekake Kowe

Tekamu.. Kui Malah Ngelingake

Tekamu
Wis Ra Tak Karepke
Enggal Lunggo Ojo Neng Kene

Aku Durung Lali
Nganti Tekan Sakiki
Durung Garing Laraku Sing Kok Takoni

Or Mung Krungu
Sing Nyawang Dewe Mripatku

Ora Mung Crito
Aku Dewe Ngerti Nyoto
Ora Mung Gelo
Bareng Ngerti Kowe Cidro

Ora Mung Loro
Mati Wae Aku Lilo
Mari Durung Suwe
Nggonku Nglalekake Kowe

Tekamu.. Kui Malah Ngelingake
Muliho Aku Wis Moh Nompo