Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Mesti Penak - Didi Kempot

Didi Kempot - Mesti Penak


Mbok Yow Tow Sing Penak..sing Penak
Sabar Oo Disek Ojo Kesusu
Percoyo Aku,cinta Padamu
Tresnamu Tak Simpen Neng Njero Atiku

Mesti Penak Tenan..sedhep Tenan
Kowe Cah Ayu..dadi Bojoku
Ojo Kemayu..manut Oo Aku
Yen Manut Tambah Mundhak Ayu Mu

Aku Iki Priyo Kurang Opo

Dasar Bagus ,sugeh Bondo
Pengen Opo Cobo Gek Ndang Munioo
Opo Wae Kowe Kari Opo

Wis Tak Cepak Ii Omah Lochi
Komplet Karo Sedan Mersi
Gelang,kalung,ugo Ono Penithi
Ben Koyo Nyonya Direksi

Tak Rewangi Melek Sakben Bengi
Tak Rewangi Poso Pitung Sasi
Nanging Kowe La Kok Ora Tahu Ngerti
Malah Kowe Ra Tahu Nanggapi