Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Mas Lano - Didi Kempot

Didi Kempot - Mas Lano


Mas Mas Lano, Aku Tresno Kowe
Mi Lobi Yu Nganti Selawase..
Bujang Paramaribo, Sing Bagus Rupane
Mi Lobi Yu Mas, Aku Tresno Kowe..
Mas Mas Lano, Aku Eling Wae
Nanging Aku Mas Aku Kudu Kepiye..
Solo Paramaribo, Kuwi Adoh Panggone
Nganti Kapan Mas, Tak Enteni Tekane..

Ketemu Sepisan, Aku Tansah Kelingan
Karo Mas Lano, Sliramu Sing Tak Sayang Sayang..
Semene Suwene, Aku Ra Ketemu Kowe
Kangen Aku Kangen, Aku Kangen Kowe..
Mas Mas Lano, Aku Eling Wae
Nanging Aku Mas Aku Kudu Kepiye..
Solo Paramaribo, Kuwi Adoh Panggone
Nganti Kapan Mas, Tak Enteni Tekane..

Ketemu Sepisan, Aku Tansah Kelingan
Karo Mas Lano, Sliramu Sing Tak Sayang Sayang..
Semene Suwene, Aku Ra Ketemu Kowe
Kangen Aku Kangen, Aku Kangen Kowe..
Mas Mas Lano, Aku Tresno Kowe
Mi Lobi Yu Nganti Selawase..
Bujang Paramaribo, Sing Bagus Rupane
Mi Lobi Yu Mas, Aku Tresno Kowe..
Mas Mas Lano, Aku Eling Wae
Nanging Aku Mas Aku Kudu Kepiye..
Solo Paramaribo, Kuwi Adoh Panggone
Nganti Kapan Mas, Tak Enteni Tekane..
Mas Lano Aku Tresno Kowe..