Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Mantri Suntik - Didi Kempot

Didi Kempot - Mantri Suntik


Nasib Awak Sopo Sing Ngerti
Dino Iki Nganggur Sesuk Dadi Mantri
Sing Loro Tak Suntiki
Sing Kesel Tak Tambani
Suntik Gratis Khusus Wong Sing Tak Tresnani

Mas Mas Mas Mas…ndang Suntiken
Wengi Iki Rasane Aku Kademen
Tulung Mas, Ndang Priksanen
Dadaku Kiwo Tengen, Gek Ndang Gelis Mas
Aku Ben Ndang Merem

Piye…rasane…
Waduh Mas Kok Semene Gedene
Piye…rasane…
Dom-e Mbok Yo To Sing Cilik Wae

Sing Cilik Opo Sing Gede
Sing Penting Mari Larane
Sing Cilik Opo Sing Gede
Aku Manut Piye Karepe, Piye Karepe

Nasib Awak Sopo Sing Ngerti
Dino Iki Nganggur Sesuk Dadi Mantri
Sing Loro Tak Suntiki
Sing Kesel Tak Tambani
Untik Gratis Khusus Wong Sing Tak Tresnani

Mas Mas Mas Mas…ndang Suntiken
Wengi Iki Rasane Aku Kademen
Tulung Mas, Ndang Priksanen
Dadaku Kiwo Tengen, Gek Ndang Gelis Mas
Aku Ben Ndang Merem