Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Lirik Kasetyane Prajurit - Didi Kempot

Didi Kempot - Lirik Kasetyane Prajurit


Wengi Ora Biso Turu
Ra Biso Merem Mripatku
Esok Aku Kudu Ngemban Tugasku
Pisah Anak Lan Bojoku Nindakke Kewajibanku
Piye Maneh Wis Dadi Janjiku

Yo Mung Siji Panyuwunku
Sing Ngati Ati Seliramu
Biso Njogo Martabat Lan Anakmu

Aku Mung Menungso Lumrah
Ananing Pasrah Mring Gusti
Dongamu Dadi Pengiringku

Tresnaku Mung Siji
Kanggo Seliramu Atiku
Ojo Nganti Gawe Kuciwo Aku

Yo Mung Penjalukku
Nyenyuwuno Marang Gusti
Ben Ra Ono Godho Sarto Enggal Bali

Mugo Mugo Wae
Enggal Rampung Prahorone
Ben Ayem Tentrem Negoro Sak Rakyate

Podo Nyenyuwuno
Ben Podo Adem Atine
Gek Ndang Bali Kumpul Koyo Biasane

Yo Mung Siji Panyuwunku
Sing Ngati Ati Seliramu
Biso Njogo Martabat Lan Anakmu

Aku Mung Menungso Lumrah
Ananing Pasrah Mring Gusti
Dongamu Dadi Pengiringku

Tresnaku Mung Siji
Kanggo Seliramu Atiku
Ojo Nganti Gawe Kuciwo Aku

Yo Mung Penjalukku
Nyenyuwuno Marang Gusti
Ben Ra Ono Godho Sarto Enggal Bali

Mugo Mugo Wae
Enggal Rampung Prahorone
Ben Ayem Tentrem Negoro Sak Rakyate

Podo Nyenyuwuno
Ben Podo Adem Atine
Gek Ndang Bali Kumpul Koyo Biasane

Yo Mung Siji Panyuwunku
Sing Ngati Ati Seliramu
Biso Njogo Martabat Lan Anakmu

Aku Mung Menungso Lumrah
Ananing Pasrah Mring Gusti
Dongamu Dadi Pengiringku

Dongamu Dadi Pengiringku
Dongamu Dadi Pengiringku