Selasa, 03 Desember 2019

Lirik Lagu Lingsir Wengi - Didi Kempot

Didi Kempot - Lingsir Wengi


Lingsir Wengi
Sepi Durung Biso Nendro
Kagodho Mring Wewayang
Kang Ngerindhu Ati

Kawitane
Mung Sembrono Njur Kulino
Ra Ngiro Yen Bakal Nuwuhke Tresno

Nanging Duh Tibane
Aku Dewe Kang Nemahi
Nandang Bronto
Kadung Loro
Sambat Sambat Sopo

Rino Wengi
Sing Tak Puji Ojo Lali
Janjine Mugo Biso Tak Ugemi

Lingsir Wengi
Sepi Durung Biso Nendro
Kagodho Mring Wewayang
Kang Ngerindhu Ati

Kawitane Mung Sembrono Njur Kulino
Ra Ngiro Yen Bakal Nuwuhke Tresno

Nanging Duh Tibane
Aku Dewe Kang Nemahi
Nandang Bronto
Kadung Loro
Sambat Sambat Sopo

Rino Wengi
Sing Tak Puji Ojo Lali
Janjine Mugo Biso Tak Ugemi