Selasa, 03 Desember 2019

Lirik Lagu Kucing Gering - Didi Kempot

Didi Kempot - Kucing Gering


Goro Goro Si Kucing Gering
Kulite Mulus Bodine Ceking
Ora Mabuk Koyo Wong Koming
Ning Sirah Pusing

Kelakuane Si Kucing Gering
Metu Bengi Ra Nduwe Isin
Dicedaki Aku Merinding
Nganti Ra Eling

Wanine Yen Sepi Uwong
Yen Nyawang Pepesan
Mringas Mringis Koyo Macan

Kucing Kucing Garong
Neng Petengan Meang Meong

Duit Setoranku Katut
Tekan Omah Aku Dadi Ribut
Duit Setoranku Katut
Tekan Omah Bojoku Merengut

Duit Setoranku Katut
Dagangan Endhogku Nganti Mawuk
Duit Setoranku Katut
Goro Goro Kucing Gering Imut

Kelakuane Si Kucing Gering
Metu Bengi Ra Nduwe Isin
Dicedaki Aku Merinding
Nganti Ra Eling

Kucing Kucing Garong
Wanine Yen Sepi Uwong
Yen Nyawang Pepesan
Mringas Mringis Koyo Macan

Kucing Kucing Garong
Neng Petengan Meang Meong

Duit Setoranku Katut
Tekan Omah Aku Dadi Ribut
Duit Setoranku Katut
Tekan Omah Bojoku Merengut

Duit Setoranku Katut
Dagangan Endhogku Nganti Mawuk
Duit Setoranku Katut
Goro Goro Kucing Gering Imut

Goro Goro Si Kucing Gering
Kulite Mulus Bodine Ceking
Ora Mabuk Koyo Wong Koming
Ning Sirah Pusing

Kelakuane Si Kucing Gering
Metu Bengi Ra Nduwe Isin
Dicedaki Aku Merinding
Nganti Ra Eling