Selasa, 03 Desember 2019

Lirik Lagu Kreteg Bacem - Didi Kempot

Didi Kempot - Kreteg Bacem


Yen Liwat Kreteg Bacem Nratap Atiku
Kelingan Karo Kowe Mantan Pacarku
Rasane Koyo Mendem Tape Sing Wayu
Kesuwen Ngempet Kangen, Pingin Ketemu

Kamar Cilik Sewulan Rongatus Ewu
Mulih Pabrik, Neng Kene Sing Tak Nggo Turu
Kowe Ndelek Seprene Ra Wani Metu
Koyo Pitik Lanang Ora Nduwe Jalu

Yen Liwat Kreteg Bacem Nratap Atiku
Rasane Wis Ra Kuat Nangis Batinku
Rasane Koyo Mendem Tape Sing Wayu
Kesuwen Ngempet Kangen, Pingin Ketemu

Kamar Cilik Sewulan Rongatus Ewu
Mulih Pabrik, Neng Kene Sing Tak Nggo Turu
Kowe Ndelek Seprene Ra Wani Metu
Koyo Pitik Lanang Ora Nduwe Jalu

Yen Liwat Kreteg Bacem Nratap Atiku
Kelingan Karo Kowe Mantan Pacarku
Rasane Koyo Mendem Tape Sing Wayu
Kesuwen Ngempet Kangen, Pingin Ketemu