Selasa, 03 Desember 2019

Lirik Lagu Kopi Lampung - Didi Kempot

Didi Kempot - Kopi Lampung


Secangkir Wedang Kopi
Kopi Lampung Niku Kopi Asli
Gula Batu Nopo Gula Tebu
Sruput-sruput Ing Wanci Telu

Wancine Udan Grimis
Soyo Wengi Yo Soyo Mriwis
Gerimis Kok Ra Uwis-uwis
Terus Kelingan Koe Wong Manis

Ha.eh Ha.eh
Uha . Uha

Merak - Bakahuni
Numpak Kapal, Kapale Feri
Adoh-adoh Koe Ta Parani
Mugo-mugo Koe Ra Lali

Merak - Bakahuni
Numpak Kapal, Kapale Feri
Aku Cinta Setengah Mati
Kelingan Yen Ngudek Kopi

Ko Ke Wedang, Wedange Kopi
Gelar Kloso Ing Wayah Wengi
Aku Cinta Setengah Mati
Yen Ngudek Kopi