Selasa, 03 Desember 2019

Lirik Lagu Konangan (Feat Ray Nineball & Sunu Matta) - Didi Kempot

Didi Kempot - Konangan


Saiki Aku Ra Percoyo
Percoyo Karo Janjimu
Biyen Sing Tak Sawang Mung Rupo
Ora Ngerti Atimu

Dek Wingi Kowe Ngomong Setyo
Ora Tau Selingkuh
Saiki Aku Uwis Ngerti
Ngerti Polah Tingkahmu

Neng Ngarep Mripat Iki
Kowe Ngelarani Aku
Karo Wong Liyo
Kuwi Kancaku

O..o.. Kowe Konangan
Pacaran Maneh
Karo Wong Liyo
Konco Kenthelku O..o..