Senin, 02 Desember 2019

Lirik Lagu Kesetrum Tresno - Didi Kempot

Didi Kempot - Kesetrum Tresno


Pikirane Suwung, Luntang Lantung
Koyo Wong Linglung
Ditakoni Uwis Ora Nyambung
Kok Malah Ngelamun

Suket Dikiro So On
Kringet Jarene Parfum
Sumpek Yen Lagi Gandrung
Klepek Klepek Koyo Iwak Kesetrum

Kesetrum Treno Maass…
Ning Ati Loro…
Kesetrum Treno Maass…
Salahe Sopo…

Kesetrum Tresno…
Rasane Ning Ati Loro…
Kesetrum Tresno…
Sing Digagas Ra Rumongso…

Kesetrum Tresno…
Rasane Ning Ati Gelo…
Kesetrum Tresno…
Wis Ra Eling Opo Opo…

Pikirane Suwung, Luntang Lantung
Koyo Wong Linglung
Ditakoni Uwis Ora Nyambung
Kok Malah Ngelamun

Kesetrum Tresno…
Rasane Ning Ati Loro…
Kesetrum Tresno…
Sing Digagas Ra Rumongso…

Kesetrum Tresno…
Rasane Ning Ati Gelo…
Kesetrum Tresno…
Wis Ra Eling Opo Opo…

Suket Dikiro So On
Kringet Jarene Parfum
Sumpek Yen Lagi Gandrung
Klepek Klepek Koyo Iwak Kesetrum
Kesetrum Tresno….