Rabu, 25 Desember 2019

Lirik Lagu Just Music - Luntur Ing Atiku

Luntur Ing Atiku - Just Music


Neng Nggalo Wingi
Isun Weruh Gambar Ayu
Tak Sawang Soko Moto Lan
Rogo Iki
Tak Roso-roso
Isun Ngesek Ngesem Ngguyu
Hang Nong Ngimpi
Saiki Ono Neng Sandingku

Isun Hang Ngiro
Iku Ngono Kembang Ati
Titipan Marang Gusti
Kanggo Nisun
Nanging Bedo Nyoto
Gambar Ayu Neng Wangiku
Dino Iki
Dadi Saksi Ndalu Wingi

Saktemene Riko
Wujud Roso Welas Isun
Yo Mung Siji Riko
Nong Atin Nisun
Saktemene Riko
Wujud Roso Welas Isun
Roso Tresno Iki
Tulus Kanggo Riko

Cah Ayu
Hang Nggawe Luntur Ing Atiku
Soyo Mesem Soyo Adem
Batin Sun Iki

Siji Penjalukku
Biso Kenal Sejatimu
Ulih Restu Marang
Welas Riko

Saktemene Riko
Wujud Roso Welas Isun
Yo Mung Siji Riko
Nong Atin Nisun

Saktemene Riko
Wujud Roso Welas Isun
Roso Tresno Iki
Tulus Kanggo Riko

Cah Ayu
Hang Nggawe Luntur Ing Atiku
Soyo Mesem Soyo Adem
Batin Sun Iki

Siji Penjalukku
Biso Kenal Sejatimu
Ulih Restu Marang
Welas Riko

Cah Ayu
Hang Nggawe Luntur Ing Atiku
Soyo Mesem Soyo Adem
Batin Sun Iki

Siji Penjalukku
Biso Kenal Sejatimu
Ulih Restu Marang
Welas Riko