Senin, 02 Desember 2019

Lirik Lagu Iki Wek E Sopo - Didi Kempot

Didi Kempot - Iki Wek E Sopo


Wong Yen Lagi Gandrung
Ra Perduli Mbledhose Gunung
Wong Yen Lagi Naksir
Ra Perduli Yen Perang Nuklir

Nadyan Lagi Bokek
Direwangi Nretek Nretek
Jarene Wis Jodo
Opo Opo Duwe'e Wong Loro

Wong Yen Lagi Kepikat
Ra Perduli Ndunyo Kiamat
Wong Yen Lagi Nyenengi
Ra Perduli Lagi Inflasi

Nadyan Ra Duwe Duwit
Direwangi Kredat Kredit
Jarene Wis Jodo
Opo Opo Kudu Wong Loro

Irung Mbangir Yo Duwekmu
Lambe Tipis Yo Duwe'mu
Janggut Nyatis Yo Duwekmu
Bangkekane, Yo Duwekmu

Mestine Ono Sing Duwe
Mestine Ono Sing Nduwe
Mestine Ono Sing Nduwe
Mestine Ono Sing Nduwe