Sabtu, 28 Desember 2019

Lirik Lagu Happy Asmara - Salah

Salah - Happy Asmara


Ora Bakal Ono Seng Ngganteni Kowe
Yo Mung Siji Kasih Sayang Iki
Ora Bakal Keganti Tresnoku Iki
Masio Kowe Wes Duwene Dek’e

Aku Ngerti Aku Iki Sopo
Arep Tresno Aku Wedi Doso
Arep Sambat Nanging Karo Sopo
Aku Ngerti Kowe Nek’e Wong Liyo
Sepurane Yen Aku Iki Salah
Nanging Piye Maneh Tresnoku Kadung Jeru
Arep Tak Selehne Aku Ora Iso
Lek Tak Angkat Aku Soyo Loro

Ora Bakal Ono Seng Ngganteni Kowe
Yo Mung Siji Kasih Sayang Iki
Ora Bakal Keganti Tresnoku Iki
Masio Kowe Wes Duwene Dek’e

Sepurane Yen Aku Iki Salah
Nanging Piye Maneh Tresnoku Kadung Jeru
Arep Tak Selehne Aku Ora Iso
Lek Tak Angkat Aku Soyo Loro

Ora Bakal Ono Seng Ngganteni Kowe
Yo Mung Siji Kasih Sayang Iki
Ora Bakal Keganti Tresnoku Iki
Masio Kowe Wes Duwene Dek’e

Ora Bakal Ono Seng Ngganteni Kowe
Yo Mung Siji Kasih Sayang Iki
Ora Bakal Keganti Tresnoku Iki
Masio Kowe Wes Duwene Dek’e
Masio Kowe Wes Duwene Dek’e